Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ των ΔΙΑΚΟΠΩΝ

γνωστή και ως...

«ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ! Πώς Οι Φωνές Που Ακούγονται Κάθε Πρωί Από το Γραφείο μου, Αλλά ΚΑΙ Στις Διακοπές, Με Βοήθησαν Να Ζω Μία Ζωή Χωρίς Όρια και Πώς Μπορείς Να Ακούς 'Φωνές' και ΕΣΥ Στις Δικές Σου Διακοπές! Γι' αυτό Δίνω την 5ωρη Εκπαίδευση Ακαταμάχητη Πρόσκληση, Για Λίγες Ακόμα Ημέρες Σε Εξαιρετικά Χαμηλή Τιμή!»

   

Λοιπόν, θα ήθελα να εξομολογηθώ κάτι προσωπικό…

Στη δουλειά αυτή, πολύ συχνά ακούμε για την προσωπική ανάπτυξη και ότι χρειάζεται να αφιερώνουμε χρόνο καθημερινά στο να διαβάζουμε, να βλέπουμε βίντεο και να ακούμε ομιλίες και εκπαιδεύσεις που μπορούν να μας βοηθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιώσουμε τον εαυτό μας ως άτομα και ως επαγγελματίες και να αναπτυχθούμε προσωπικά.

Είχα την χαρά και την τύχη να γνωρίσω την προσωπική ανάπτυξη, από τον καλύτερο στο χώρο μας, τον δάσκαλο του Tony Robbins, τον Jim Rohn. Ήταν Ιούλιος του 2002 και σε ένα πολύ μεγάλο συνέδριο στην Κολωνία, άκουσα για πρώτη φορά, ζωντανά τον Jim Rohn.

Στις σημειώσεις μου, έγραψα πράγματα όπως «Για να αλλάξουν τα πράγματα, χρειάζεται να αλλάξεις εσύ.» «Μην εύχεσαι για λιγότερα προβλήματα, ευχήσου για περισσότερες δεξιότητες» και άλλες πολλές τέτοιες ιδέες, που για τον 22χρονο εαυτό μου, ήταν επαναστατικές!

Την επόμενη χρονιά, το 2003, σε ένα άλλο μεγάλο συνέδριο ηγεσίας στη Βιέννη, άκουσα από έναν πολυεκατομμυριούχο, να μιλάει για την προσωπική ανάπτυξη και για το ότι χρειάζεται να αφιερώνουμε 1 ώρα την ημέρα κάθε μέρα της ζωής μας.

Και από τότε, άρχισα να αφιερώνω συστηματικά χρόνο στην προσωπική μου ανάπτυξη.

Στο αυτοκίνητό μου, έχω μόνο 2-3 CDs μουσικής και δεκάδες CDs με ομιλίες.
Έχω τρεις βιβλιοθήκες και ράφια γεμάτα βιβλία, CDs και DVDs, τα περισσότερα προσωπικής ανάπτυξης.
Έχω σκληρούς δίσκους γεμάτους με ομιλίες και εκπαιδεύσεις.

Και πάντα, ακούω όταν κάνω γυμναστική, όταν ξυπνάω το πρωί, όταν οδηγάω…

ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.

Πριν 2 χρόνια που γνώρισα τη γυναίκα μου, ήταν λίγο περίεργο να ακούω μπροστά της ομιλίες προσωπικής ανάπτυξης. Ξέρετε, για τον περισσότερο κόσμο, δεν είναι κάτι συνηθισμένο… για την ακρίβεια είναι κάτι αρκετά περίεργο.

Τώρα ξέρει «Α, ο Θοδωρής ξυπνάει το πρωί και από το γραφείο του ακούγονται κάτι φωνές»… :D :D

Και πάντα, σε διακοπές, αφιέρωνα χρόνο στην παραλία, είτε να διαβάσω, είτε να ακούσω ομιλίες. Μακριά από την «τρέλα» της καθημερινότητας, χαλαρός και με ακόμα πιο ανοιχτό μυαλό, μπορούσα να γεμίσω το μυαλό μου με γνώσεις, ιδέες και έμπνευση, που θα με βοηθούσαν να πάω στο επόμενο επίπεδο στη ζωή και στη δουλειά μου.

Ξέρω, υπάρχουν πολλοί που πολλοί από εσάς, έχετε ήδη αποκτήσει την 5ωρη εκπαίδευση Ακαταμάχητη Πρόσκληση ή σκοπεύετε να την αποκτήσετε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η εκπαίδευση αυτή διατίθεται σε CDs και σε mp3, απλά μέχρι τώρα, την είχα διαθέσιμη σε μία πολύ πολύ χαμηλή τιμή. (35€ για τα CDs και 25€ για τα mp3s).

Αποφάσισα λοιπόν, ότι θα ανεβάσω τις τιμές στα 49€ και στα 39€ αντίστοιχα. (Το περιεχόμενο αξίζει πολύ πολύ περισσότερο)

Ως δώρο λοιπόν για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αποφάσισα να μην αυξήσω την τιμή από 1η Αυγούστου, αλλά να σου δώσω περιθώριο, μέχρι την Πέμπτη 9 Αυγούστου.

Οπότε σκέφτηκα ότι αν το κρατήσω σε αυτή την χαμηλή τιμή για λίγες ακόμα ημέρες, ίσως να σε κάνω να ενεργήσεις πιο γρήγορα.

Οπότε αν ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ τότε μπορείς να ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. Μάλιστα, στα χρόνια που έχω διαθέσιμα όλα αυτά τα εκπαιδευτικά υλικά, ΔΕΝ είχα ξανά, κάτι παρόμοιο.

Δες τι εξοικονομείς:

- Ακαταμάχητη Πρόσκληση, mp3 από 10/8/2018 39€, τώρα μόνο 25€ (η αποστολή γίνεται άμεσα με email)

- Ακαταμάχητη Πρόσκληση, CDs από 10/8/2018 49€, τώρα μόνο 35€ (συμπεριλαμβάνονται ΚΑΙ τα έξοδα αποστολής!)

Η Προσφορά των Διακοπών

Αλλά για να εκμεταλλευτείς αυτή την προσφορά, θα πρέπει να ενεργήσεις γρήγορα. Την Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα φύγω για περίπου δύο εβδομάδες, οπότε σκέφτηκα να κρατήσω την προσφορά, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 9/8.

Η Προσφορά των Διακοπών θα λήξει την
Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Αλλά καλό είναι να μην περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή... άλλωστε, όσο πιο γρήγορα αποκτήσεις τα εκπαιδευτικά υλικά, τόσο πιο γρήγορα θα δεις τα οφέλη στην επιχείρησή σου, όπως τα έχουν δει πάρα πολλοί άλλοι σαν και εσένα.

Αλλά, μην βασίζεσαι μόνο στα δικά μου λόγια, δες μερικά από τα σχόλια που μου έχουν στείλει κατά καιρούς άλλοι που έχουν διαβάσει το βιβλίο αλλά και τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά υλικά της προσφοράς:

«Συγχαρητήρια στον κο Αραμπατζή για την πάρα πολύ καλή εκπαίδευση που έκανε, έδωσε με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο την συνταγή για την επιτυχία με απλά βήματα, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να μην χάνουμε άσκοπα τον πολύτιμο μας χρόνο και να έχουμε γρήγορα ή τουλάχιστον πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Πήραμε τα εφόδια που χρειάζεται ένας Ηγέτης δικτυακού μάρκετινγκ για να μπορέσει να βοηθήσει απλούς ανθρώπους ή και ομάδες ανθρώπων να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους με απώτερο στόχο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Καλή επιτυχία σε όλους.»

Χαράλαμπος Κούσουλος

 

«Αυτή η πεντάωρη online εκπαίδευση σε συνδυασμό και με το βιβλίο του Θοδωρή "Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ" ήταν πολύ σημαντική για μένα και την επιχείρησή μου.

Από σήμερα 10/4/2014 ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω στις καθημερινές συνομιλίες μου με τους υποψήφιους συνεργάτες μου, αλλά το κυριότερο που αποκόμισα είναι το πως πρέπει να εκπαιδεύσω σωστά αυτούς που έχω στο δίκτυό μου αλλά και αυτούς που θα έρθουν τις επόμενες μέρες.

Συστήνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο του Θοδωρή για όποιον θέλει πραγματικά να πετύχει σ' αυτό που κάνει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γνώσεις που μοιράζεσαι μαζί μας και μας κάνεις καλύτερους δικτυωτές και ακόμα καλύτερους ηγέτες.»

Μάνος Σχοινάκης

 

Άψογος! Ξεκάθαρος! Η πρόταση για ενεργή συμμετοχή μας στο σεμινάριο βοήθησε να εμπεδώσουμε τη γνώση. Οδηγός μας σε ένα μονοπάτι με στόχο να διευκολύνουμε τη ζωή μας και τους άλλους!

Κατερίνα Τζελαλή

«Η συγκεκριμένη εκπαίδευση ήταν πλήρης, απόλυτα κατανοητή και άκρως απαραίτητη. Καλύπτει ίσως από τα βασικότερα κομμάτια της δουλειάς μας. Το κόστος σε χρόνο δουλειάς και χρηματικό αποτέλεσμα, θα είναι πολύ μεγάλο, για κάποιον που αγνοεί το συγκεκριμένο κομμάτι.»

Λευτέρης Φουντής


«Θεόδωρε σ'ευχαριστούμε πολύ για την δική σου συμβολή - εκπαίδευση σε πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζαμε. Επειδή και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια εργασία με μια επιχείρηση ... κάθε γνώση που μας προσφέρετε είναι σίγουρα προς όφελος όλων μας. Σ'ευχαριστούμε πολύ και πάλι.»

Ευάγγελος Μιχάλης

 

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια και μηνύματα που έχω λάβει! Δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να δεις και εσύ τέτοια αποτελέσματα;

Και να θυμάσαι - όλα μου τα εκπαιδευτικά προϊόντα, έχουν 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν αλλάξεις γνώμη για οποιονδήποτε λόγο, απλά ενημέρωσέ με και θα σου επιστρέψω με χαρά τα χρήματά σου.

Οπότε, αν είχες σκεφτεί να αποκτήσεις κάποια στιγμή την 5ωρη εκπαίδευση Ακαταμάχητη Πρόσκληση, τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις - μπορείς να εξοικονομήσεις πολλά χρήματα και να εκμεταλλευτείς κάποιες από τις καλύτερες ιδέες ανάπτυξης της επιχείρησής σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Αλλά, θα πρέπει να ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ. Η προσφορά λήγει την Πέμπτη 9 Αυγούστου τα μεσάνυχτα.

Επιλέξτε
 

Εδώ Είναι Μόνο Μερικές Από Τις Επαναστατικές Ιδέες Στην "Ακαταμάχητη Πρόσκληση":

- 10 Δεξιότητες Επικοινωνίας
- Τι γνωρίζουν οι "καλοί" στην επικοινωνία και πώς μπορείς να το μάθεις κι εσύ
- Τι σημαίνει "χαιρετισμός". Δεν είναι ένα απλό "γεια σου"
- Πώς μπορείς να "προκρίνεις" τους υποψηφίους ώστε να έρχονται πιο συνειδητοποιημένοι και πιο έτοιμοι στις παρουσιάσεις και στα ραντεβού
- Πώς να κάνεις τη μετάβαση στην πρόσκληση σε ραντεβού
- Τις κατάλληλες λέξεις και φράσεις για να βεβαιωθείς ότι δε θα σε "στήνουν" στα ραντεβού
- Πώς να προλαμβάνεις κάθε ερώτηση, αντίρρηση και αναβολή ή πώς να τις χειρίζεσαι αποτελεσματικά ΑΝ και ΟΤΑΝ συμβαίνουν
- Πρακτικά και αποτελεσματικά σενάρια πρόσκλησης
- Θα ακούσεις ηχογραφημένες συνομιλίες με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ υποψηφίους
- Θα ακούσεις δικτυωτές που έκαναν πρακτική εξάσκηση ζωντανά μαζί μου και θα δεις πως τους βοηθώ να βελτιώσουν αυτά που έμαθαν και πολλά πολλά άλλα

ΥΓ1: Στην τιμή των CDs περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής εντός Eλλάδας. Για αποστολές εξωτερικού, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 6€ (ή ανάλογα τη χώρα αποστολής)

ΥΓ2: Τα mp3 φυσικά αποστέλλονται άμεσα με email, οπότε μπορείς να τα κατεβάσεις στον υπολογιστή ή στο κινητό σου και ξεκινήσεις τη μελέτη την ίδια κιόλας ημέρα!

Οι άνθρωποι που “τα καταφέρνουν” στο δικτυακό μάρκετινγκ δεν είναι πιο έξυπνοι από εσένα... απλά γνωρίζουν μερικά, πράγματα κρίσιμης σημασίας, που χρειάζεται να μάθεις κι εσύ. Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα, είναι καθοδήγηση και ενθάρρυνση. Απόκτησε αυτό το βιβλίο ΤΩΡΑ και θα έχεις όλα τα μυστικά που χρειάζεσαι για να κάνεις το MLM Ακαταμάχητο!

*Αν επιθυμείς να κάνεις την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, στελε email στο: theo @ TheAnswerTo . gr (γράψε το email χωρίς τα κενά)

Milford Sound in New Zealand
 

© Copyright 2017 • Θεόδωρος Αραμπατζής • All Rights Reserved
Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ • Email: theo @ TheAnswerTo . gr (γράψτε το email χωρίς τα κενά)
Τηλέφωνο: 2341070332

Network Marketing In Greece