Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

γνωστή και ως...

«Πριν Λίγες Εβδομάδες Έγινα Πατέρας Ενός ΤΡΙΤΟΥ Γιου και Τώρα Που Ανοίγουν Τα Σχολεία, Τα Έξοδα Είναι Μεγάλα, Οπότε Χρειάζομαι Να Συγκεντρώσω Κάποια Χρήματα ΑΜΕΣΑ! Γι' αυτό Δίνω το Βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ και Κάποια Εκπαιδευτικά Πακέτα, Σε Εξευτελιστικές Τιμές!»

   

Εντάξει, ξέρω ότι αυτό δεν είναι ό,τι πιο επαγγελματικό έχω κάνει, αλλά τα δεδομένα είναι τα εξής... πριν λίγες εβδομάδες έγινα πατέρας ενός τρίτου γιου και τώρα που ανοίγουν τα σχολεία, έχουν μαζευτεί ένα σωρό έξοδα που (κακώς) δεν υπολόγισα - οπότε χρειάζεται να συγκεντρώσω αρκετά μετρητά ΑΜΕΣΑ.

Ξέρω, υπάρχουν πολλοί που πολλοί από εσάς, έχετε ήδη αποκτήσει το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ ή σκοπεύετε να το αποκτήσετε κάποια στιγμή στο μέλλον ή κάποια από τις υπόλοιπες εκπαιδεύσεις που έχω, όπως «Το Πλάνο 90 Ημερών» ή την «Ακαταμάχητη Πρόσκληση».

Οπότε σκέφτηκα ότι αν βγάλω σε προσφορά το βιβλίο καθώς και αν φτιάξω μερικά πακέτα, τα οποία να έχω και αυτά σε προσφορά, ίσως να σε κάνω να ενεργήσεις πιο γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσω πολύ λιγότερα χρήματα... αλλά θα τα συγκεντρώσω τώρα - και τώρα ανοίγουν τα σχολεία.

Οπότε αν ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ τότε μπορείς να ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. Μάλιστα, στα χρόνια που έχω διαθέσιμα όλα αυτά τα εκπαιδευτικά υλικά, ΔΕΝ είχα ξανά, κάτι παρόμοιο.

Δες τι εξοικονομείς:

- Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγ, βιβλίο, συνήθως 26€, τώρα μόνο 20€ (συμπεριλαμβάνονται ΚΑΙ τα έξοδα αποστολής!)

- Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ, βιβλίο + CDs, συνήθως 49€, τώρα μόνο 35€

- Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ, βιβλίο + Πλάνο 90 Ημερών, CDs, σύνολο 61€, τώρα μόνο 35€ (ουσιαστικά σας κάνω δώρο το βιβλίο)

- Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ, βιβλίο + Ακαταμάχητη Πρόσκληση, Mp3s, σύνολο 51€, τώρα μόνο 35€

Η Προσφορά της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Αλλά για να εκμεταλλευτείς αυτές τις προσφορές, θα πρέπει να ενεργήσεις γρήγορα. Μέχρι αυτή την Παρασκευή, 15 του μηνός, θα χρειαστεί να αγοράσουμε όλα τα σχολικά είδη για τους γιους μου, που θα πάνε δευτέρα και έκτη δημοτικού, οπότε σκέφτηκα να κρατήσω την προσφορά, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 14/9.

Η Προσφορά του Τρίτεκνου θα λήξει την
Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Αλλά καλό είναι να μην περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή... άλλωστε, όσο πιο γρήγορα αποκτήσεις τα εκπαιδευτικά υλικά, τόσο πιο γρήγορα θα δεις τα οφέλη στην επιχείρησή σου, όπως τα έχουν δει πάρα πολλοί άλλοι σαν και εσένα.

Αλλά, μην βασίζεσαι μόνο στα δικά μου λόγια, δες μερικά από τα σχόλια που μου έχουν στείλει κατά καιρούς άλλοι που έχουν διαβάσει το βιβλίο αλλά και τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά υλικά της προσφοράς:

"To βιβλίο είναι εξαιρετικό. Έχει τα πάντα. Απο το Α ως το Ω. Με βοήθησε στο να βρίσκω υποψηφίους, να κάνω παρουσιάσεις, να είμαι πιο αποτελεσματικός, να εκπαιδεύω τους συνεργάτες μου και να οργανώνω εμένα αλλά και το δίκτυο μου.

Είναι ευανάγνωστο, μου κράταγε το ενδιαφέρον και με το βιβλίο αυτό μπορεί να εκπαιδευτεί και ένα παιδί 11 χρονών. Η ουσία σε όλα αυτά είναι ότι μέσα σε 3 μήνες, αυξήθηκε η παραγωγή μου κατά 50%."

Μανώλης Ισχάκης
NLP Coach

"Θοδωρή καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Δεν μπορώ να σου πω τι μου άρεσε περισσότερο στο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ γιατί κάθε κεφάλαιο ήταν τόσο σημαντικό και διαφορετικό και εξυπηρετούσε διαφορετικό κομμάτι της "Τούρτας".

Έκανα πράξη πολλά πράγματα και άρχισα να βλέπω πολλές πόρτες ανοιχτές μπροστά μου. Αυτό που με εξέπληξε εμένα προσωπικά είναι ο τόσο απλός και κατανοητός τρόπος που είναι γραμμένο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να κατανοήσει τα πάντα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια"

Γιώργος Πατσιάδης
World Ventures

"Το βιβλίο το διάβασα τρεις φορές μέσα σε ένα απόγευμα. Την επόμενη ημέρα ξύπνησα ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος!

Ήδη από την πρώτη ανάγνωση άλλαξε η στάση μου και κατά συνέπεια η πρόοδος της επιχείρησής μου."

Ειρήνη Δουκακά
Javita

"Εξαιρετικό, ολοκληρωμένο. Τελειώνοντας το ήταν σαν να είχα διαβάσει 10 βιβλία μαζί. Ένα ωραίο δώρο-εγχειρίδιο για τους νέους μου συνεργάτες.

Μπράβο Θοδωρή!"

Κωνσταντίνιος Λέτσος
Herbalife


"Θεόδωρε, το βιβλίο σου είναι καταπληκτικό. Πέρασε καιρός από τότε που το αγόρασα και το διάβασα για πρώτη φορά, όμως ακόμα και τώρα το ανοίγω πολλές φορές για να το διαβάσω. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και δείχνει πόσο χρήσιμες είναι οι γνώσεις που μας μεταφέρεις.

Ευχαριστώ!"

Φίλιππος Χρήστος Φωτιάδης
Κιλκίς


"Πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι ύστερα από τόσα χρόνια. είμαι πολύ κοντά σε όλα αυτά που ονειρεύομαι. Αυτή τη βδομάδα έκανα ραντεβού και εφάρμοσα όσα είπαμε. Δουλεύει! Τελικά είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Ευχαριστώ και σύντομα θα ξαναμιλήσουμε."

Γιωργία Αγγέλη
Forever Living Products

 

"Το βιβλίο σου είναι με μία λέξη καταπληκτικό! Είναι ένα απαραίτητο βοήθημα - εγχειρίδιο  για όσους ασχολούνται με το δικτυακό μάρκετινγκ και για όσους θα ασχοληθούν. Ασχολούμαι με το MLM εδώ και 3 χρόνια αλλά δεν είχα κατανοήσει τι δυνατότητες υπάρχουν, μέχρι που κάποια στιγμή τα παράτησα. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο με έκανε αμέσως να αρχίσω τη δράση και οφείλω να παραδεχτώ πως έγινε ένα μικρό βηματάκι για την επιτυχία της επιχείρησής μου. Είναι όλα διατυπωμένα τόσο απλά διατυπωμένα και κατανοητά.

Θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρεις σε όλους, ανεξάρτητα από ποια εταιρεία προέρχεται ο καθένας από μας, μεταδίδοντας τις γνώσεις, τις τεχνικές και κυριότερα την θετική σκέψη και ενέργειά σου. Δεν έχουμε γνωριστεί παρά μόνο τηλεφωνικά αλλά κάποια πράγματα δεν κρύβονται. Να είσαι πάντα καλά."

Λαμπρινή Τσιρογιάννη
FM Group

 

"Το βιβλίο σου το διάβασα, είναι καταπληκτικό. Είμαι δικτυωτής της Organo Gold εδώ και μερικούς μήνες. Το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ με βοήθησε να προσελκύω νέους συνεργάτες εύκολα, χωρίς πίεση, αλλά και να συνειδητοποιήσω το ζήτημα της δικτύωσης.

Επιθυμώ να αγοράσω άλλα δύο αντίτυπα του βιβλίου μου, διότι δύο εκ των συνεργατών μου, είναι πολύ σοβαροί, το χρειάζονται και μου το ζήτησαν. Σκοπεύω να τους το κάνω δώρο."

Νικόλαος Απέρης
Organo Gold


"Θοδωρή τα ειλικρινά μου συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Καθοδηγείς έναν νέο δικτυωτή βήμα-βήμα να πετύχει τους στόχους του και πιστεύω το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Και πάλι μπράβο σου. Συνέχισε έτσι!"

Βασίλης Τσάτσης
Olympic Idea

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια και μηνύματα που έχω λάβει! Δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να δεις και εσύ τέτοια αποτελέσματα;

Και να θυμάσαι - όλα μου τα εκπαιδευτικά προϊόντα, έχουν 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν αλλάξεις γνώμη για οποιονδήποτε λόγο, απλά ενημέρωσέ με και θα σου επιστρέψω με χαρά τα χρήματά σου.

Οπότε, αν είχες σκεφτεί να αποκτήσεις κάποια στιγμή το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ και τα CD του, ή κάποια από τις εκπαιδεύσεις της Ακαταμάχητης Πρόσκλησης ή του Πλάνου 90 Ημερών, τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις - μπορείς να εξοικονομήσεις πολλά χρήματα και να εκμεταλλευτείς κάποιες από τις καλύτερες ιδέες ανάπτυξης της επιχείρησής σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Αλλά, θα πρέπει να ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ. Η προσφορά λήγει την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

Η Προσφορά της Νέας Σχολικής Χρονιάς
 

ΥΓ: Στην τιμή του βιβλίου περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής εντός Eλλάδας. Για αποστολές εξωτερικού, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 6€ (ή ανάλογα τη χώρα αποστολής)

Οι άνθρωποι που “τα καταφέρνουν” στο δικτυακό μάρκετινγκ δεν είναι πιο έξυπνοι από εσένα... απλά γνωρίζουν μερικά, πράγματα κρίσιμης σημασίας, που χρειάζεται να μάθεις κι εσύ. Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα, είναι καθοδήγηση και ενθάρρυνση. Απόκτησε αυτό το βιβλίο ΤΩΡΑ και θα έχεις όλα τα μυστικά που χρειάζεσαι για να κάνεις το MLM Ακαταμάχητο!

*Αν επιθυμείς να κάνεις την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, στελε email στο: theo @ TheAnswerTo . gr (γράψε το email χωρίς τα κενά)

Milford Sound in New Zealand
 

© Copyright 2017 • Θεόδωρος Αραμπατζής • All Rights Reserved
Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ • Email: theo @ TheAnswerTo . gr (γράψτε το email χωρίς τα κενά)
Τηλέφωνο: 2341070332

Network Marketing In Greece